ASSORTIMENT

BLOEMEN

De bloemen die wij gebruiken worden met zorg uitgezocht. Hierbij speelt milieukeur en herkomst een grote rol. Het is altijd een feestje om met de klant bloemen uit te zoeken, een groot kleurrijk of juist een kleiner ingetogen boeket.

VAZEN

Van diverse merken verkopen wij glazen en aardewerk vazen en potten. Hierbij wordt vooral gelet op vorm en kwaliteit. Veelal betreft dit Nederlands en Scandinavisch design.

SIERADEN

Het merk Buttn’s is met liefde, passie en vakmanschap handgemaakt. De unieke miyuki collectie wisselt regelmatig. De inspiratie hiervan is een eeuwenoude Japanse borduurtechniek. JANANNA collectie bestaat uit sterling zilver, het zijn ingetogen, handgemaakte, bijzonder verfijnde sieraden.

LEESBRILLEN

Looplabb is een innoverend brillenmerk gespecialiseerd in handgemaakte, kant-en-klare, opticien kwaliteit lees- en zonneleesbrillen. Mooie en duurzame designs, trendy leesbrillen van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. De collecties zijn ontworpen voor mannen en vrouwen van elke leeftijd.

DIVERSEN

Marius Fabre produceert o.a. een milieuvriendelijke zwarte zeep op basis van olijfolie. De gebruiksmogelijkheden van deze zeep zijn onuitputtelijk. Van het merk Luz, your senses verspreiden de mooie zachte handgedompelde velours kaarsen een diffuus licht. IHR servetten vrolijken de borrel, lunch of het dinertje op.

SERVIES

Rozablue met liefde handgestempeld en eerlijk gemaakt volgens fairtrade richtlijnen. De schoonheid zit in de details en imperfectie. Beeeldschone tafelkleden in diverse afmetingen, kussens en theedoeken.

MERKEN