ASSORTIMENT

juffertje-assortiment-bloemen

BLOEMEN

De bloemen die wij gebruiken worden met zorg uitgezocht. Hierbij speelt milieukeur en herkomst een grote rol. Het is altijd een feestje om met de klant bloemen uit te zoeken, een groot kleurrijk of juist een kleiner ingetogen boeket.

VAZEN

Van diverse merken verkopen wij glazen en aardewerk vazen en potten. Hierbij wordt vooral gelet op vorm en kwaliteit. Veelal betreft dit Nederlands en Scandinavisch design.

juffertje-assortiment-sieraden

SIERADEN

Het merk Buttn’s is met liefde, passie en vakmanschap handgemaakt. De unieke miyuki collectie wisselt regelmatig. De inspiratie hiervan is een eeuwenoude Japanse borduurtechniek. JANANNA collectie bestaat uit sterling zilver, het zijn ingetogen, handgemaakte, bijzonder verfijnde sieraden. Het Deense merk Sence bestaat uit zeer draagbaar design veelal met halfedelstenen.

juffertje-assortiment-papier

PAPIER / TEXTIEL

Kleurrijk, vindingrijk, met respect voor natuur en mens zijn de ontwerpen van Jurianne Matter. Haar papieren ontwerpen variëren van engeltjes tot huisjes. In textiel ontwerpt zij mooie eco vriendelijke theedoeken en vrolijke tassen.

DIVERSEN

Marius Fabre produceert o.a. een milieuvriendelijke zwarte zeep op basis van olijfolie. De gebruiksmogelijkheden van deze zeep zijn onuitputtelijk. Van het merk Luz, your senses verspreiden de mooie zachte handgedompelde velours kaarsen een diffuus licht. IHR servetten vrolijken de borrel, lunch of het dinertje op.

juffertje-assortiment-servies

SERVIES

Mateus is een Zweeds ontwerp, wat met vakmanschap handgemaakt wordt in Portugal. Het kleurrijke, in verschillende vormen en structuren aardewerk, geven je eettafel een speciale uitstraling.

MERKEN